https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2015.03.03. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 
2015. Március 3.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
10 Ik, 0 Ceh, 11 Ik

Dratzo! Olyan hírekkel jövünk, amiket már régóta várunk, hogy elmondhassunk nektek! A kézbesítési menetrend megkezdésének energiái végre itt vannak. Az eljárás elérése némi isteni időt vett igénybe. Földi szövetségeseink biztosak benne, hogy az összes kézbesítési program újra megindítható. Az ehhez szükséges rendszerek rendben működnek, és egy új nemzetközi bankrendszer áll rá készen, hogy láthatóvá váljon a kézbesítések megtörténése. Így készen áll az első szükséges lépése a régi rend félreseprésének. A többi is készen áll véghezvinni feladatait, mely ezek sorához csatlakozik. A birodalmatok egy hatalmas átalakulásba kezd. A jólétetek ezért rövidesen elér benneteket. Ezek a vagyoni változások gyorsan megteremtik azokat a kondíciókat, amik az új kormányzás eljöveteléhez kellenek. Cserébe ez végül lehetővé teszi a létezésünk hivatalos felfedését. Mindezek a különféle tettek végre egy a teljes tudatosság felé tartó sokkal gyorsabb pályára helyeznek át benneteket. A sötét összeesküvés sok késleltető taktikájából elég, és felettébb boldogok vagyunk, hogy az undorító terveik végetérését látjuk. Az évezredes rabszolgaságotokból való felszabadulásotok tekintetében, egy új vízválasztóhoz közeledtek!

Ez az új szabadság olyan új kinyilatkoztatások sora felé hajt titeket, melyek gyorsan átalakítják világotokat. A globális valutarendszeretek hatalmas újraindítását az új pénzügyi rendszernek kell felügyelnie. El kell tűnjön az a mérhetetlen adósság, amin ez a világ sodródott. Valójában a ti általatok ismert adósság át fog alakulni. Egy globális fordulópont ki fog bocsátani egy nagy energiát, ami új találmányokkal lát el benneteket az orvosságok, a tudomány, és az utazás terén. Ezek az eszközök lehetővé teszik a különféle társadalmaitok számára, hogy felülmúlják a betegségeket, hogy újra feltaláljanak tudományokat, és a világotok legtávolabbi részeire való könnyű utazást! Nagy jólétnek fogtok örvendeni, és csodálatos tanításokat fogtok kapni a Felemelkedett Mestereitektől! Ez a tömeges oktatás eltávolít benneteket azoktól a hazugságoktól, amik jelenleg világotokat "tarkítják". Arra fogjátok használni ezt a bölcsességet, hogy új észlelések skálájához jussatok eredeteteket illetően, és megtudjátok, hogy az összeesküvés hogyan manipulálta birodalmatokat az idők során. Mindez az új tudás, valójában jól fog szolgálni benneteket. Akkor már csak a landolásunk van hátra, és Gaia felszíni birodalmának az évezredes károsodástól való helyreállítása.


Amit kollektíven véghez kell vinnetek, az átalakítja azt a világot, ahol éltek. Mindenütt a bolygó felszínén, nyilvánvaló jelei vannak a Gaia felszínével kapcsolatos helytelen bánásmódnak. Ahogy az új technológia sorban elérkezik, át kell hangolnotok a társadalmatok működéséről szóló koncepcióitokat. A gyártást és a gazdálkodást fokozatosan mérsékelni kell, és a városaitok működésének egy hatalmas átrendezése is létfontosságúvá válik. A vagyon újra-szétosztása egy új definíciót állít fel arról, hogy kik vagytok, és hogyan álltok kölcsönhatásban Gaia-val. A Gaia vizeiben, földjein, és atmoszférájában található szennyezést meg kell tisztítani. Új szemlélettel kell tekintenetek arra amit esztek, és ahogyan éltek. Az új kormányzás el fog látni benneteket egy nagyszerű tervvel ezekre. Ez a terv igazából igényli a hozzászólásaitokat és javaslataitokat. Mindegyikőtök belső bölcsességet birtokol, amit ki kell teljes mértékben fejezzetek. Ez a nagy információcsere valódi párbeszéddel szolgál, mely egy olyan tervet képes valóra váltani, ami számításba veszi az összes lehetséges problémát, és könnyedén meg is oldja azt. Ebből erednek azok a tettek, amik megmutatják, hogy milyen nagyot nőttetek.

Amikor megérkezünk, egy olyan globális társadalmat szeretnénk látni, ami felvállalja a növekedéssel és átalakulással kapcsolatos felelősségeit. Egy ilyen társadalom valóban dinamikus, és még több belső vizsgálatra képes. Régen azelőtt, az őseitek egy olyan lendületes csoport voltak, mely felvértezte magát azokkal az erőkkel, amik az ősi Atlantisz idején léteztek. Ez az energia az, ami egy felettébb eredeti és kreatív galaktikus társadalmat fog teremteni. Ezt az energiát elsőként az Atlantisziak, majd az Anunnaki és a kijelölt kegyeltjeik elfojtották. Energiák egy új készlete képes véghez vinni azt amit az Atlantisziak leállítottak. Egy felettébb rezonáló nép vagytok, akik a manipulált társadalmaitok ósdi "szokásainak" a csapdájában rekedtek. Ezek a "valóságok" át lesznek alakítva, és visszatértek azokhoz a módszerekhez, amiket jelenleg lehetetlennek láttok. Az a vágyunk, hogy ragadjátok meg ezt az új szabadságot, és tereljétek azt egy olyan irányba, ami segít a bolygónak, a környezeteteknek, és önmagatoknak. Így álljatok készen megnyitni szíveteket és elméteket olyan dolgok számára is, amik jelenleg "szokatlannak" tűnhetnek számotokra. Valójában itt van egy új világ!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel érkezünk drága Szívek! Társaink szándékoznak megkezdeni azon tételek kézbesítését, melyek bőségetek előállításához kellenek. Ezek a programok egy új és adósságmentes módszert fognak felállítani ezen jóléti és humanitárius alapok eljuttatására. Ezt a rendszert arra tervezték, hogy könnyen elkapja azokat, akik illegálisan, tisztára mosott, vagy piszkos pénzeket kívánnak keresztüljuttatni. Ez az új rendszer véget vet a sötét Összeesküvés rendszere által teremtett úttorlasznak. Sok más dolog is bevezetésre kerül, ami lehetővé tesz egy új fordulópontot mindenki számára. Az a szándékunk, hogy új, aranyhátterű pénzeket adjunk nektek. Ezek hamar felválthatók lesznek egy olyan rendszerrel, ami szinte lehetetlenné tesz bármilyen adóssághalmozást. A kulcs a bőség és az öröm felé haladás! Különféle technológiák is készen állnak a bevezetésre, melyek véget vetnek a pénznek. Ez a pénz-nélküli társadalom hangsúlyozni fogja a replikátor elterjedését.

Ezek a technológiák meg fognak szabadítani titeket az adósrabszolgaság különböző formáitól, mely most uralkodik ezen a világon. A legnagyobb teszt az emberiség számára az, hogy megtanulja, hogy az univerzum bőséges formában ellát titeket azzal amire szükségetek van. Megvan mindenünk egyszerre, vagy másként, miközben egy olyan társadalomban élünk, amiben a legtöbben szegények, és napi szinten azt hiszik, hogy a bőség lehetetlen. Ez a hiedelem most véget ér. Készen álltok megismerni a bőséget. Számos formája van, de amire igazából szükség van, az egy egyszerű pozitív hit abban, hogy a bőség megadatik nektek, a születésetektől fogva, előjogotokként. Valójában a Mennyország naponta megkérdezi belső énetektől, hogy milyen fajta bőséget véltek lehetségesnek. Ezért legyetek pozitívak, és mélyrehatóan kérjétek azt, hogy a mennyei univerzum eleget tehessen kéréseteknek. Etért létfontosságú, hogy elhagyjatok minden elképzelést a szűkölködésről és az érdemtelenségről. Megérdemlitek a bőséget és egy olyan életet, ahol támogatva vagytok, és ahol segítitek egymást.

És továbbra is azt mondjuk, hogy csodás Lények vagytok, akik érdemesek az összes csodára, és arra fordítsátok a figyelmeteket, amire vágyok. Hasonlóképpen el kell juttassátok ezt az energiát másokhoz is. Gaia legfőképp a figyelmeteket és támogatásotokat igényli. Azt kérjük tőletek, hogy terjesszétek ki a nagy Szereteteteket egymásra. Használjátok fel ezt az időt arra, hogy elszánjátok magatokat, hogy segítitek Gaia-t és támogatjátok egymást. Ez a vagyongyarapodás ideje lesz számotokra. Használjátok ezt a vagyont fel arra, hogy segítsétek ezt a világot, egymást, és önmagatokat. Ahogy a sötétség halványul, örvendezzetek, és mélyen belül tudjátok, hogy mit vár a Mennyország tőletek. Ez természetesen az isteni szolgálat - egyszerű, önzetlen tettek. Isteni példákat tudunk idézni, de most nem szükséges. Legyetek örömben, és élvezzétek ezt az időt, és ezeket a bámulatos lehetőségeket. Akkor elterjeszthetitek saját Fényetek hatalmas hálózatát, mely összekapcsolódik a többiekével! Ezért ez az idő az üdvözítő valóság kezdete! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk üzenetünket! Induljon ez a különleges idő úgy, hogy megtölt benneteket különleges áldásaival! Legyen ez az idő az, amikor kiléptek a stresszből és a frusztrációból, és átalakítjátok azt végtelen örömmé és hatalmas sikerré! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

1 megjegyzés:

  1. Ez egy csodás és ragyogó üzenet. nekem mélyre hatolt az egész szöveg.

    VálaszTörlés

Post Top Ad