https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Földönkívüli gyermekek - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad


A nemzetközi sajtó időről időre hírt ad olyan esetekről, amikor az idegenek által megtermékenyített földi nők világra is hozzák hibrid gyermekeiket. Bár a szenzációs szüléseket rendszerint eltitkolják, ennek ellenére akadnak olyan anyák, akik nem félnek kiállni a nyilvánosság elé az „UFO-bébik” születéséről szóló történetekkel.

A 20. század közepétől fogva több ezernyi olyan incidenst jegyeztek fel az UFO-kutatók, amelyek során a bolygónkra látogató idegenek embereket térítettek el, és akaratuk ellenére különleges, számunkra nem egészen érthető vizsgálatokat, kísérleteket végeztek rajtuk. A negyedik típusú találkozások merőben új vetületét mutatták az UFO-jelenségnek, s ennek köszönhetően talán a legfélelmetesebb, megdöbbentő történetek láttak napvilágot évtizedeken keresztül.

Elveszett embriók

Mint kiderült, a közeli találkozások során meglehetősen gyakran fordul elő, hogy az idegenek elrabolják az állapotos nők méhében fejlődő embriókat, majd hibrid lényeket állítanak elő belőlük. A magzatrablások a hetvenes években váltak ismertté, amikor egyre több orvos számolt be arról, hogy várandós asszonyokból minden nyom nélkül eltűntek az embriók. Az érintettek többsége egyfajta rémálomként idézi fel az eseményeket, amikor azonban a menstruáció vagy az elviselhetetlen fájdalmak miatt orvoshoz kell fordulniuk, kétséget kizáróan diagnosztizálják a magzat eltűnését.

A regressziós hipnózisban történő visszaemlékezések azt a feltételezést erősítik, hogy az idegenek a terhesség második vagy harmadik hónapjában végzik el a kíméletlen beavatkozásokat. Az esetek nagy részénél azt is felfedezték, hogy az eltérítetteken olyan apró tűszúrások és vágásnyomok találhatók, amelyek eredetére nem tudnak magyarázatot adni, elhelyezkedésük azonban megegyezik a földönkívüliek által végrehajtott sebészeti vizsgálatok helyével. Az idegenek előszeretettel alkalmaznak mesterséges megtermékenyítéseket is, majd a magzat elrablása után évekkel később visszatérnek, hogy megmutassák az általuk előállított hibridet, amely mind a szürke humanoidok, mind a homo sapiens külső jegyeit magán viseli.

A magzatrablások hátborzongató valóságosságáról megannyi orvosi szakvélemény szolgál elkeserítő bizonyítékként. A szenvedő alanyok, vagyis az egykor várandós anyák azonban csak a legritkább esetben mernek kilépni a nyilvánosság elé. Akik megtették, többnyire köznevetség tárgyává lettek, és teljes magánéletüket megváltoztatta, hogy őszintén elmesélték a velük megesett borzalmakat. Talán nem meglepő, hogy az alábbi történetek szereplői sem vállalták eredeti nevüket.


Hibrid újszülöttek

Az amerikai Massachusetts államban élő Jerry Campbell bizonyos benne, hogy az idegenek arra kényszerítették, gyermeket szüljön nekik. A 45 éves hölgy először akkor találkozott a földönkívüli látogatókkal, amikor azok űrhajójukra vitték, hogy különböző vizsgálatokat végezhessenek rajta. Jerry eleinte rokonszenves lényeknek tartotta eltérítőit, ám később ez a véleménye gyökeresen megváltozott. Az idegenek ugyanis elkezdtek embriókat ültetni a testébe, a soron következő találkozások alkalmával pedig már kifejlődött magzatokat távolítottak el a méhéből. „Máig tisztán emlékszem arra az alkalomra is, amikor először adtam életet idegen bébinek egy űrhajó fedélzetén – idézi fel döbbenetes élményeit. – Egy ízben pedig mutattak nekem két kislányt, és azt állították róluk, hogy félig emberek, félig földönkívüliek. Meglehetősen fakó bőrük és hatalmas kék szemük kezdetben ijesztő benyomást keltett. De miután közölték velem, hogy én vagyok az anyjuk, meghatódtam, és különös érzés töltötte el a szívem.”

A 16 éves mexikói diáklányt, Magdalena Murozt akkor térítették el az idegenek, amikor este tíz óra körül egy elhagyatott parkon keresztül tartott hazafelé. Miközben a keskeny ösvényen haladt, a fák fölött feltűnő éles fényre lett figyelmes, amely eleinte ide-oda imbolygott, majd váratlanul leszállt a közeli tisztásra. A lány szinte meredten nézte az űrhajóból kiszálló lényeket, akik egy szempillantás alatt mozdulatlanná tették, majd elvitték magukkal a járműbe, ahol „mindenféle szörnyűséget műveltek vele”. Amikor a lány észrevette, hogy terhes, nagyon megrémült, de mélységes vallásossága miatt nem engedte meg, hogy elvegyék tőle gyermekét. Úgy tűnik, ebben az esetben az idegenek sem tartottak igényt az embrióra, kilenc hónappal később ugyanis csaknem háromkilós gyermeknek adott életet. Az orvosok valósággal elképedtek, amikor megpillantották az újszülöttet. A gyermeknek hegyes füle és zöldes bőre volt, végtagjain pedig karmokban végződő ujjak éktelenkedtek. A lány ennek ellenére sem kívánt megválni bizarr gyermekétől, és arra is elszánta magát, hogy a különös hibridből kifejezetten embert nevel.

Idegen Zóna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad