https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Különleges képességek - az öngyógyítás - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A modern orvostudomány is egyre inkább felismeri azt a tényt, hogy kivétel nélkül minden ember óriási mértékben befolyásolja saját testének fizikai állapotát a mentális és érzelmi állapotának változásaival. Ez ugyanúgy igaz egy betegség megjelenésére, mint annak eltűnésére. A kérdés csak az, hogyan válhat az ember tudatossá a belső folyamataira, az egészség megőrzése, vagy adott esetben az „öngyógyítás” megvalósításának érdekében. Ismerjük fel, hogy az öngyógyítás nem „különleges”, hanem természetes képesség. Csak meg kell tanulni használni, és kreatívan alkalmazni.

Az a nézőpont, hogy a betegséget kizárólag külső tényezők okozzák - mint például vírusok vagy baktériumok - nagyon korlátozott materiális elv. Ráadásul ehhez kapcsolódóan az a feltételezés, hogy ezek a vírusok és baktériumok a külvilágban csak arra várnak, hogy támadhassanak és kihasználják az immunrendszer gyengeségét, nagyon sok félelmet generálhat azokban, akik ezt szó szerint értelmezik. S paradox módon a félelemként ismert frekvencia – és csatolmányai: aggódás, stressz, türelmetlenség - az, ami az egyik legfontosabb tényező a természetes egyensúly és egészség elvesztésében. S a megoldás is ennek mentén keresendő, hiszen a nyugalom, az elégedettség a kreatív alkotómunka közben érzett öröm, a nevetés mind olyan frekvenciákat jelentenek, melyek jótékony hatással vannak a testre, s annak öngyógyító folyamataira. Ezek jelentőségének felismeréséhez, s ami még fontosabb, alkalmazásához jelentős szemléletváltozásra van szükség.

Ha egy kicsit tágabb megközelítésben értelmezed a testi elváltozásokat, melyeket betegségnek nevez a tudomány, akkor rájössz, más okok is létezhetnek, s léteznek, mint a fizikaiak. A kvantumszemlélet szerint az emberi test hasonlatos a földi bioszférához. Különálló részek egészeként működnek, ám e részek valamilyen nem anyagi szállal közvetlen összeköttetésben vannak, s folyamatosan hatnak egymásra. A testnek is megvan a maga emlékezete, memóriája, s intelligenciája, s az közvetlenül csatlakozik a keleti gyógymódokban és filozófiákban „finomtesteknek” nevezett mezőkhöz, amelyek gondolati és érzelmi állapotainkat tartalmazzák.


Ha bármilyen testi elváltozás jelenik meg, azt nem szabad leszűkíteni pusztán a fizikai okokra, hanem egységben érdemes vizsgálni a különböző finomtestek tekintetében is. Meg kell keresni, mi az, ami lelkileg diszharmóniát okoz. Ha az megszűnik, akkor a természetes állapot - a harmónia – helyreáll és az a fizikai testben is megnyilvánul. A betegségnek tartott testi folyamat egy olyan feszültség a finomabb testekben, amely meghaladott egy bizonyos intenzitást és tűréshatárt. Természetesen annak felismerése, hogy a finomtestek frekvenciái éppen milyen minőséget képviselnek, sok gyakorlást és tapasztalatot igényel, de bárki számára elérhető és megtanulható. Nem kell hozzá orvosi diploma vagy különleges gyógyítói képességek, egyszerűen csak nyitottság, kíváncsiság, befogadó elme és szív. S ami a legfontosabb: egy éberebb, tudatosabb létezés.

A valódi gyógyulásnak nem az a legfontosabb kérdése, hogy a test hogyan vívja meg a háborút a betegséggel, hanem hogy hogyan találja meg a békét s az egyensúlyt a Test – Elme - Tudat vonatkozásában. Ehhez természetesen mindig változni kell, elsősorban a mindennapi gondolati és érzelmi minőségeinkben. Persze nem pusztán erővel és nem akarattal, hanem éberséggel és tudatossággal. Azok energiája fogja létrehozni a frekvenciák változását, ami ha elég erőteljes, akkor az egyén megtalálja a belső egyensúlyt, harmóniát és békét. S ennek eredménye fog tükröződni a fizikai testben is.

Ha felismered magadban a finomtestek létezését, akkor rájössz, hogy a betegség, mint fizikai elváltozás azért jött létre, mert a finomtestekben lezajló energetikai folyamatokban diszharmónia keletkezett. Ezt a gondolatok és érzelmek szintjén félelemnek, stressznek, aggódásnak és türelmetlenségnek lehet érzékelni.

Ezzel semmi gond nincs, ezek is természetes állapotok, amelyek időnként megjelennek. Akkor okoznak nagyobb gondot, ha öntudatlanul és tartósan vannak jelen a finomtestekben. Ilyen esetben egyszerűen az általuk okozott diszharmónia mértéke meghaladt egy ingerküszöböt, és megjelent a lényed anyagi vetületében. Azonban ahogy megjelentek, ugyanúgy el is tűnhetnek, amennyiben az energetikai rendszerben helyreáll a harmónia, ami többféle módon is megjelenhet. Elérheted önmagad a tudatosságod növelésével, amely mindig magával hozza a nyugalom, a béke, öröm és harmónia állapotait, melyek természetes gyógyító hatásai túltesznek minden mesterséges vegyület hatásain. Esetleg egy alternatív gyógyító eljárás segítségével, amely segít beindítani az átalakulást (gyógyulást) benned.

Mivel egy külső szemlélő számára az energetikai folyamataid általában láthatatlanok, ezért a hirtelen vagy akár azonnali gyógyulás az ő szemszögéből akár csodának is tűnhet. Ez azonban téged ne zavarjon. Csak tudd, hogy csodálatos és „különleges” képességeid vannak, mely egyben a világ legtermészetesebb képességei, s tanuld meg használni és alkalmazni azokat.

Kvantumszemlélet

Könyvajánló

Az öngyógyítás forradalma
Göncz József

Életem folyamán sokat spekuláltam és kísérleteztem az egészségem helyreállítása érdekében. Az ötvenes éveimbe lépve egyre több betegség tört rám. Felfedeztem, hogy minden betegség már csírájában jelt ad magáról a csontok felszínén keletkező alvó fájdalom formájában, és az alvó fájdalmak sokszori fölébresztésével szinte minden betegség elmulasztható saját kézzel, nagyon egyszerűen. Arra is rájöttem, hogy sok súlyos betegséget kórokozótelepek okoznak, amelyek többnyire a bőrben és az izmokban húzódnak meg, ott szinte háborítatlanul élnek. Saját kézzel ezek is egyszerűen felderíthetők és pusztíthatók. Aki rendszeresen figyeli, nincs-e alvó fájdalom a testében, nem kell attól tartania, hogy váratlanul megbetegszik.

Amikor a hatvanas éveim második felében jártam, az egyik fiam akut mieloid leukémiában megbetegedett. Ismét sokat spekuláltam és kísérleteztem. Jó fél év elteltével rájöttem arra, hogy mi okozta a betegségét, mi volt a leukémia kialakulásának folyamata, hogyan lehet a gyógyítását jelentősen segíteni saját kézzel, és biztos gyógyulást elérni. Arra is rájöttem, hogyan lehet megakadályozni a betegség visszatérését. Ezt is saját kézzel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad